Ημερομηνία Εκδήλωσης

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 - Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Αίθουσες ΕκδήλωσηςΠροαύλιο Μηχανουργείου & Κεντρική Αυλή

The Meet Market | 02 - 05 Iουλίου 2020

εκδήλωση

Για πρώτη φορά όλοι μας, από άκρη σε άκρη του πλανήτη, τους τελευταίους μήνες βρεθήκαμε στον απόλυτο συγχρονισμό, βιώνοντας μια πρωτοφανή συνθήκη. 

Τώρα περισσότερο από ποτέ, αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και να προσαρμοστούμε σε μια νέα πραγματικότητα, με υπευθυνότητα αλλά αισιοδοξία. 

Αφήνοντας πίσω την εποχή της καραντίνας, το Meet Maket αποφάσισε να επιστρέψει για ένα 4ήμερο, από την Πέμπτη 2 έως και την Κυριακή 5 Ιουλίου, με ωράριο 17.00 με 00.00 κάθε μέρα. Το ραντεβού θα δοθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, που ανοίγει ξανά τις πόρτες της με πρώτιστη μέριμνα την ασφάλεια των επισκεπτών. 

Θα μας βρείτε ευάερους και ευήλιους, απλωμένους σε όλη την Τεχνόπολη, αυστηρά και μόνο στους εξωτερικούς χώρους με μια γκάμα μοναδικών προϊόντων από ανεξάρτητες μικρές και μεσαίες τοπικές επιχειρήσεις καλλιτεχνών, σχεδιαστών και παραγωγών. 

Η στήριξη μιας μικρής επιχείρησης, αποτελεί ένα βήμα μεγαλύτερης αλλαγής. Και αν όχι τώρα, τότε πότε;

Ψάξτε μας. Θα είμαστε αυτοί με τις μάσκες και ανυπομονούμε να συναντηθούμε ξανά. 

Με αγάπη, 

Η ομάδα του Meet Market 

The Meet Market: Μια τετραήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών,  αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ