Ζήσης Ρούμπος & Αριστοτέλης Ρήγας #Χάσταγκ | Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Σάββατο, 01 Αυγ 2020 από 21:00 - Κυριακή, 02 Αυγ 2020 εώς 0:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Ζήσης Ρούμπος & Αριστοτέλης Ρήγας

#Χάσταγκ

Stand Up Comedy & Μουσική Κωμωδία

Ο Ζήσης Ρούμπος και ο Αριστοτέλης Ρήγας, ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους τον Φεβρουάριο στην double bill παράσταση stand up comedy και μουσικής κωμωδίας με τον τίτλο Χάσταγκ. Το αποτέλεσμα ήταν τέσσερα sold out Σάββατα γεμάτα γέλιο μέχρι δακρύων και έναν εκρηκτικό συνδυασμό χιούμορ! 

Κι επειδή το γέλιο δεν είναι ποτέ αρκετό επανέρχονται δυναμικά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων το Σάββατο 1 Αυγούστου σε μια μοναδική παράσταση που θα τα έχει όλα και ακόμα περισσότερα! 

Από τη μία ο Αριστοτέλης Ρήγας, με την γνωστή του ικανότητα σε λογοπαίγνια, μουσικές διασκευές και χιούμορ παρατήρησης, περιγράφει την ζωή του στα σαράντα του. Από την άλλη ο Ζήσης Ρούμπος με την εκρηκτική του παρουσία και την αφηγηματική του δεινότητα, εξιστορεί ξεκαρδιστικά το ταξίδι της ζωής του μέχρι και τώρα. Και ζώα. Ναι. Έχει μια αδυναμία στα ζώα και τα περιλαμβάνει στα κείμενά του.

Οι δυο τους, βρίσκονται ο καθένας χωριστά αλλά και μαζί στη σκηνή σε μια μουσικοκωμική συνάντηση – έκπληξη. 

Θα είναι και πάλι #Χάσταγκ τέλεια!

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, μουσικός και stand up comedian, ασχολείται με την κωμωδία εδώ και 7 χρόνια, έχει μέχρι στιγμής δυο σόλο παραστάσεις στο ενεργητικό του («Musicomedy» και «Τουρλού») με πέντε αστέρια στις κριτικές του Αθηνοράματος, συμμετοχές σε όλα τα εγχώρια φεστιβάλ κωμωδίας και soldout παραστάσεις στην Αθήνα, την επαρχία και το εξωτερικό.

Ο Ζήσης Ρούμπος, ηθοποιός/ standupcomedian, πέρα από το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ασχολείται με το standup από το 2006. Το 2016 παρουσίασε την πρώτη του σόλο παράσταση «ΠΟΖΑ ΜΗΔΕΝ». Δεν έχει ιδέα πόσα αστέρια έχει πάρει στο Αθηνόραμα, ελπίζει έξι. 

Πληροφορίες: 

Σάββατο 1 Αυγούστου

Πόρτες: 19:30 - έναρξη: 21:00

Γενική είσοδος : 10€ (μόνο ηλεκτρονικά - μόνο καθήμενοι)

Προπώληση εισιτηρίων:Viva.gr & VivaSpots

Facebook Event: https://bit.ly/3gzg7Ak

Για να διαβάσετε τους όρους εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ.