ΑΚΥΡΩΣΗ συναυλίας - αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο | Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

Πέμπτη, 27 Αυγ 2020 από 21:00 - Παρασκευή, 28 Αυγ 2020 εώς 0:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας τους τελευταίους μήνες, στις πολλαπλές ακυρώσεις καλλιτεχνικών γεγονότων καθώς και στην αδυναμία όλων μας να προβλέψουμε τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες, αποφασίσαμε την αναβολή της συναυλίας “Έπειτα από το μεγάλο μπουμ”,  το  αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο που είχε προγραμματιστεί στην Τεχνόπολη στις 27 Αυγούστου.

 

Όλοι στεκόμαστε αμήχανοι, μπροστά στις εξελίξεις και γι΄ αυτό προβληματιστήκαμε πολύ για το τι θα έπρεπε να κάνουμε. Τελικά μέσα στο κλίμα της εξέλιξης της πανδημίας καθώς και της ακύρωσης πολλών καλλιτεχνικών γεγονότων από θεσμικούς φορείς, κυριάρχησε η άποψη πως μια γιορτή δεν πρέπει να γίνει σε ατμόσφαιρα αμηχανίας και φόβου  και γι΄ αυτό αναβάλλουμε τη συναυλία με την ελπίδα ότι θα συναντηθούμε σε καλύτερες μέρες. 

 

Ευχαριστούμε πολύ την Τεχνόπολη για τη διάθεσή της να φιλοξενήσει την εκδήλωση.

 

Πληροφορίες για τις επιστροφές εισιτηρίων: 

Όσοι έχετε αγοράσει  τα εισιτήριά σας με κάρτα, τα χρήματα θα επιστραφούν στην κάρτα σας τις ερχόμενες ημέρες, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία περαιτέρω ενέργεια.

Όσοι έχετε αγοράσει τα εισιτήριά σας  με μετρητά από συνεργαζόμενο κατάστημα viva, παρακαλούμε να αποστείλετε στοιχεία τραπέζης (IBAN, Τράπεζα, Δικαιούχο) και αριθμό παραγγελίας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να επιστραφούν τα χρήματα στον λογαριασμό σας.