Μαρίζα Ρίζου | Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Κυριακή, 30 Αυγ 2020 από 21:00 - Δευτέρα, 31 Αυγ 2020 εώς 0:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Μαρίζα Ρίζου

Σε ένα καλοκαίρι που κάθε συναυλία μοιάζει με ουτοπία, η Μαρίζα Ρίζου έρχεται να μας συναντήσει στις 30 Αυγούστου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Ένα χρόνο μετά την υπέροχη, καθολικής πρόσβασης συναυλία που πραγματοποίησε στον ίδιο χώρο δημιουργώντας ένα σημείο συνάντησης για όλους, ανεξαρτήτως ιδιαιτερότητας και ανάγκης, η Μαρίζα επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων κάνοντας το καλοκαίρι μας ακόμη πιο αισιόδοξο.

Με φόρα και ανυπομονησία, με αγαπημένους συνεργάτες που της έλειψαν πολύ, με τη μπάντα της έτοιμη επί σκηνής, με εξωστρέφεια και καλή αύρα, θα φέρει το καλοκαίρι της σε μια “καθήμενη” Τεχνόπολη, έτοιμη για όλα. Στόχος να μην έχουμε στόχο, να συνδεθούμε όλοι εμείς, μαζί και να κρατήσουμε αυτή τη μαγική ενέργεια φυλαχτό για τον επόμενο χειμώνα.

“Τσίαρς στο μεγάλο βήμα του καθενός, όποιο κι αν είναι αυτό. Ανυπομονώ να είμαστε παρέα ξανά! Καλό μας καλοκαίρι!” – Μαρίζα Ρίζου

 

Παίζουν οι:

Μάρκος Χαϊδεμένος: πλήκτρα/ενορχηστρώσεις

Άγγελος Αϊβάζης: κιθάρα

Παναγιώτης Κωστόπουλος: τύμπανα

Γιώργης Μουχτάρης: μπάσο

Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου: επιμέλεια φωτισμών

Αγαπητός Καταξάκης

Ηλίας Καρούμπαλης: επιμέλεια ήχου

Πληροφορίες:

Ώρα Έναρξης: 21.30

Τιμές Εισιτηρίων

Διάζωμα Α: 15€ / Διάζωμα Β: 14€ / Διάζωμα Γ1: 14€ / Διάζωμα Γ2: 13€ / Διάζωμα Δ: 13€ / Τραπεζάκια 12€

 

Προπώληση:

viva.gr

Επικοινωνία – Προβολή στα Media

Consulting, Public Relations, Culture

Facebook . Instagram . LinkedIn

Χαρά Ζούμα | t. 210 3224765 | m. 6980 571057 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κίρκη Λιατοπούλου | t. 210 3224765 | m. 694 8085803 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για να διαβάσετε τους όρους εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ.