ΑΚΥΡΩΣΗ συναυλίας Μίλτου Πασχαλίδη | Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Σάββατο, 26 Σεπ 2020 από 21:00 - 23:59

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Ακολουθεί ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας.

Mετά την ανακοίνωση απαγόρευσης των συναυλιών από την Κυβέρνηση, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε την προγραμματισμένη συναυλία του Μιλτου Πασχαλίδη στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 26 Σεπτεμβρίου.

Η επιστροφή των χρημάτων σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια θα γίνει ως εξής:

• Όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια τους με πιστωτική κάρτα μέσω viva.gr , η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα με πίστωση στην κάρτα τους. 

• Όσοι αγόρασαν το εισιτήριο τους με μετρητά πρέπει να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με τη φωτογραφία του εισιτηρίου τους και έναν τραπεζικό λογαριασμό όπου επιθυμούν να γίνει η επιστροφή των χρημάτων τους (κατά προτίμηση τράπεζα EUROBANK)

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2109024100 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

STRAY MUSIC