Ημερομηνία Εκδήλωσης

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 - Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Αίθουσες ΕκδήλωσηςΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

INNOVATHENS Academy | 2 - 23 Νοεμβρίου 2020

εκδήλωση

Θέλεις να γίνεις guru στο Digital Marketing; Δεν πρόλαβες αυτό το μήνα; Το INNOVATHENS σου δίνει ακόμα μία ευκαιρία και τον Νοέμβριο! 

*Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Νοέμβριος 2020 - Digital Marketing

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, μετά την ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση που είχε το INNOVATHENS Academy τον Οκτώβριο, επαναλαμβάνει και τον Νοέμβριο τον κύκλο αφιερωμένο στο Digital Marketing, με εισηγητή τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο. 

Μέσα από τετράωρα πρωινά εργαστήρια (11.00 – 15.00) που πραγματοποιούνται μέσω ZOOM για συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων, αναλύονται επιμέρους θεματικές του Digital Marketing, ενός πεδίου που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, αποκτώντας εφαρμογές σε όλο και περισσότερους τομείς της επιχειρηματικότητας και της καθημερινότητας. . 

Πιο αναλυτικά, το INNOVATHENS Academy ξεκινά τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου όπου οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με το Facebook & Instagram Marketing. Στόχος του workshop είναι να τους διδάξει πώς να δημιουργούν επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες, να αξιολογήσουν τα αποτελέσματά τους αλλά και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα επαγγελματικά προφίλ τους στα δύο κανάλια.

Το επόμενο εργαστήριο, με τίτλο Digital Marketing Workshop, προ(σ)καλεί τους επίδοξους digital marketers να εντρυφήσουν, μέσα σε τρεις μέρες, στο ψηφιακό μάρκετινγκ μέσα από πρακτικά παραδείγματα, το οποίο, λόγω μεγάλης ζήτησης, θα επαναληφθεί δύο φορές, 3, 4 & 5 αλλά και 9, 10 & 11 Νοεμβρίου. 

Στις 16 Νοεμβρίου, ακολουθεί το πρόγραμμα LinkedIn + Personal Branding που βασίζεται και στοχεύει στην πλήρη και πρακτική εξοικείωση με την πλατφόρμα του LinkedIn, τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση. 

Δύο μέρες αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου, το εργαστήριο WordPress Websites & SEO (Search Engine Optimization) θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν ένα website ή ένα blog. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες του WordPress στην πράξη και όλα τα εργαλεία που απαιτείται να γνωρίζει κανείς για να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα. 

Η θεματική Digital Marketing για το Νοέμβριο ολοκληρώνεται στις 23 του μήνα με το εργαστήριο Digital Marketing Plan – Hands on Workshop. Το τελευταίο εργαστήριο του κύκλου αποτελεί και το επιστέγασμά του καθώς θα διδάξει στους συμμετέχοντες πώς θα «χτίσουν» ένα brand. 

Μην χάνεις χρόνο! Κλείσε τώρα τη θέση σου!

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS, δηλαδή εδώ: www.innovathens.gr 

*Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδό σας στην Τεχνόπολη καθώς και σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Πληροφορίες:

Πότε: 2, 3 - 4 & 5, 9 - 10 & 11, 16, 18 & 23 Νοεμβρίου 2020

Ώρες: 11.00-15.00 (4 ώρες)

Που: Mέσω ZOOM (περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων) και σβήνεις το  INNOVATHENS (περιορισμένες θέσεις) και

Κόστος: 30€/εργαστήριο 

*Το τριήμερο εργαστήριο Digital Marketing Workshop έχει κόστος συμμετοχής 75€ και για τις τρεις μέρες ή 30€ ανά ημέρα και θεματική.