Σεμινάριο "Ask INNOVATHENS anything about Digital'' | Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Παρασκευή, 18 Δεκ 2020 από 12:00 - 13:00

Εκδήλωση

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει για πρώτη φορά μια νέα online, καινοτομική, διαδραστική με το κοινό ενότητα με τίτλο "Ask INNOVATHENS anything about Digital'', με εισηγητή τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο, στο πλαίσιο του κύκλου εργαστηρίων INNOVATHENS Free Workshops Δεκεμβρίου.

Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν και θέλοντας να ανοίξουμε νέους διαύλους επικοινωνίας και σύγχρονων εκπαιδευτικών δράσεων με το κοινό μας, αναλαμβάνουμε να απαντήσουμε σε ό,τι ερώτημα εσείς έχετε.

Είτε αυτό αφορά το Website σας, είτε την χάραξη της επικοινωνιακής δομής του, μέχρι και το περιεχόμενο αυτού, για τα Social Media και ασφαλώς για όλα τα νέα trends (Do & Don'ts) του 2021.

Μέσα σε μιάμιση ώρα, θα μπορείτε να ρωτάτε και να λαμβάνετε πρακτικά και άμεσα την απάντηση. Και εάν θέλετε από πριν να ρωτήσετε, μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμά σας και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στόχος μας να καλύψουμε τα περισσότερα ερωτήματα σας, ανταποκρινόμενοι πάντα στις σύγχρονες εξελίξεις και τις δικές σας απαιτήσεις.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους και για θέματα ασφάλειας και υγιεινής, σχετικά με την αντιμετώπιση του κοροναϊού, η ενότητα θα πραγματοποιηθεί μέσω Live Streaming.

Η πρόληψη αποτελεί για εμάς προτεραιότητα, λόγω της φύσης των υπηρεσιών μας που απευθύνονται σε ευρύ κοινό.