Digital Marketing Workshop | Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Δευτέρα, 28 Δεκ 2020

Εκδήλωση

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει  online πρόγραμμα διάρκειας 8 ωρών με θέμα ''Digital Marketing Workshop'', με εισηγητή τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο, στο πλαίσιο του κύκλου εργαστηρίων INNOVATHENS Academy Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για ένα πλήρως πρακτικό online πρόγραμμα, για να μάθετε πώς να δημιουργείτε πετυχημένες καμπάνιες με την χρήση των Social Media και των πλέον σύγχρονων Email Marketing τεχνικών, συνδυαστικά με το πανίσχυρο εργαλείο Google Analytics.

Το πρόγραμμα αποτελείται απο προσεκτικά σχεδιασμένες ενότητες έτσι ώστε να γίνουν απολύτως κατανοητές οι βασικές αρχές του digital marketing προκειμένου να αναπτύξουμε βήμα-βήμα μια συνολική digital στρατηγική. Στη συνέχεια, θα εμβαθύνουμε στην ενότητα προσέλκυσης χρηστών και βελτιστοποίησης ιστοσελίδας (SEO), συνδυαστικά με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές digitalκαι τις πιο αποδοτικές διαδικασίες δημιουργίας διαφημίσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιλέγοντας σωστά το κατάλληλο για την επιχείρησή μας μέσο. (Facebook, Instagram, YouTube, κλπ)

Σε ποιούς απευθύνεται:

-Νεοφυείς επιχειρήσεις, νέοι επαγγελματίες αλλά και φοιτητές, που θέλουν να γνωρίσουν αποδοτικά το digital marketing.
-Επιχειρηματίες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το digital marketing για να προωθήσουν με επιτυχία την επιχειρησιακή τους δραστηριότητα.
-Ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να αυξήσουν την προσέλκυση πελατείας και να εδραιώσουν την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής τους μέσω του digital marketing.

Κόστος συμμετοχής: €50

Θεματολογία Προγράμματος:

Day 1 – 28.12.2020 (11:00 – 15:00)
Digital Marketing Strategy & Content
SEO & SEM
Social Media Marketing

Day 2 – 29.12.2020 (11:00 – 15:00)
Google Analytics
Google Αd Words

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος επίσης λαμβάνουν:
✔ Βεβαίωση παρακολούθησης (Certificate of Completion).
✔ Ειδικές σημειώσεις από το πρόγραμμα παρακολούθησης.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο πρόγραμμα:

    1.Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα, είναι απαραίτητη η εγγραφή και η κατάθεση του ποσού για τη διασφάλιση της θέσης σας.
    2.Τηρείται αυστηρά η σειρά των εγγραφών καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
    3.Με την εγγραφή σας στα προγράμματά μας, αποδέχεστε αυτόματα όλους τους όρους συμμετοχής και όρους χρήσης μας.
    4.Οι τιμές είναι τελικές με απόδειξη ή τιμολόγιο.
    5.Η παρακολούθηση γίνεται μέσω ZOOM (περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων)