Ημερομηνία Εκδήλωσης

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 - Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021

Αίθουσες ΕκδήλωσηςΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Το Σχολείο του Μέλλοντος | 25 – 31 Ιανουαριου 2021

εκδήλωση

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ


Μια πρωτότυπη διαδικτυακή έκθεση από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών
Διαδικτυακά 25.1.2021 - 31.1.2021 στο www.asfa.gr & www.kids4thecity.grΗ διαδικτυακή έκθεση «Το Σχολείο του Μέλλοντος» είναι η δημιουργική παραγωγή  του Εργαστηρίου Διδακτικής της Τέχνης, του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, της χρονιάς που πέρασε.

Παρουσιάζονται εικαστικές μακέτες, μικρές κατασκευές δημιουργικής ανακύκλωσης που βασίζονται στις πρωτότυπες ιδέες των προπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών και αποτελούν ελπιδοφόρες προτάσεις για το ιδανικό Σχολείο, στο μέλλον.

Τα ατομικά εικαστικά έργα του φοιτητικού πληθυσμού είναι τολμηροί αισθητικοί σχεδιασμοί ενός σύγχρονου, αειφόρου και λειτουργικού Σχολείου, το “promised land”, ως μια ανοιχτή συμπεριληπτική κοινότητα επιστήμης, τέχνης και πολιτισμού.

Η έκθεση αυτή συνδιοργανώνεται με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων «Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία», στο πλαίσιο της μακροχρόνιας δημιουργικής συνεργασίας του με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών που περιλαμβάνει ξεναγήσεις, ανταλλαγή καλών εκπαιδευτικών πρακτικών και επιστημονική υποστήριξη πολυθεματικού περιεχομένου.

Επιμέλεια εργαστηρίων & έκθεσης:
Δρ. Ερμιόνη Δελή, Ε.ΔΙ.Π. Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Οργάνωση:
Lenka Kanellia, PR and Development, «To παιδί, η πόλη και τα μνημεία»
 
Το Σχολείο του Μέλλοντος
Διάρκεια: 25.1.2021 - 31.1.2021 

Διαδικτυακά, η έκθεση θα προβληθεί στους ιστότοπους www.asfa.gr και www.kids4thecity.gr

Πληροφορίες:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.