Athens Science Virtual Festival 2021«Η Εποχή των ηρώων» οn demand | 1 - 4 Απριλίου 2021

Πέμπτη, 01 Απρ 2021 - Κυριακή, 04 Απρ 2021

Εκδήλωση

Εξερεύνησε ξανά την «εποχή των ηρώων» με ένα κλικ!

Είσαι από εκείνους που δεν πρόλαβαν να κλείσουν το εισιτήριό τους για το Athens Science Virtual Festival 2021; Είχες προμηθευτεί το εισιτήριό σου αλλά έχασες την ομιλία που σε ενδιάφερε; Θέλεις μήπως να δεις ξανά την ομιλία ή τη δράση που σου κέντρισε το ενδιαφέρον; Από την έως τις 4 Απριλίου οι science εκπλήξεις συνεχίζονται! Για λίγες ακόμα μέρες, έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις ξανά ολόκληρο το πρόγραμμα του μεγαλύτερου φεστιβάλ επιστήμης της χώρας on demand, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα του φεστιβάλ: asf.liveon.tech


Γνώρισε τους «ήρωες» του Athens Science Virtual Festival 2021

Από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου 2021 το Athens Science Virtual Festival παρουσίασε σε «ζωντανή μετάδοση» από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που συνέθεσαν 50 κορυφαίοι ομιλητές από 8 χώρες, εντυπωσιακά πειράματα επίδειξης, Celebrity Science με έναν χρυσό Ολυμπιονίκη και αγαπημένους YouTubers, βραβευμένα ντοκιμαντέρ και animation, περισσότερα από 20 ευφάνταστα παιδικά εργαστήρια και πολλές δωρεάν παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, βραβευμένοι νομπελίστες, καινοτόμοι διανοητές, καλλιτέχνες και διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο έθεσαν πρωτότυπα ερωτήματα αναφορικά με την επιστήμη, την τέχνη και την πρόοδο της τεχνολογίας που εντυπωσίασαν τους διαδικτυακούς επισκέπτες. Ανάμεσά τους δύο Νομπελίστες (Peter Agre/Νόμπελ Χημείας το 2003, Aaron Ciechanover/Νόμπελ Χημείας το 2004), κορυφαίοι επιστήμονες (Μartyn Poliakoff, Diana Ayton-Shenker, Ian Griffiths, Susan Schneider, Arthur Miller, Verena Mohaupt, Mark Post, Iain Stewart), Έλληνες ερευνητές και Ελληνίδες επαγγελματίες που διαπρέπουν στο εξωτερικό (Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Μανώλης Καμβυσέλλης, Μαρίλη Νίκα, Ράνια Σβορώνου), καταξιωμένοι επαγγελματίες από το χώρο του κινηματογράφου (Elena Andreicheva, Steve Wolf) και πολλούς άλλοι. Περισσότερες πληροφορίες για τους keynote speakers θα βρεις εδώ.


Δες το Athens Science Virtual Festival 2021 on demand

Θέλεις περισσότερο Athens Science Festival; Τώρα με την υπηρεσία on demand μπορείς! «Η εποχή των ηρώων» ζωντανεύει ξανά 1 με 4 Απριλίου 2021. Ακολούθησε τα απλά βήματα που θα βρεις εδώ και γίνε μέρος της για λίγες ακόμα μέρες, όπου κι αν βρίσκεσαι!  

Το πρόγραμμα στην Αίθουσα–AMPHITHEATER απαιτεί την έκδοση εισιτηρίου. Το πρόγραμμα στην Aίθουσα–SYMPOSIUM διατίθεται δωρεάν. Δες το πρόγραμμα εδώ και αγόρασε το εισιτήριό σου από τo Viva.gr. Η προπώληση ξεκινά από την 1η Απριλίου 2021.

Ζήσε ξανά την πιο συναρπαστική science εμπειρία με ένα μόνο κλικ!

Το Athens Science Festival 2021 διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Επιστήμη Επικοινωνία-SciCo, το British Council και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών. Το φεστιβάλ διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας.

#asf
#ASF2021
#AthensScienceFestival

Πληροφορίες:
Πότε: 1-4 Απριλίου 2021
Συμμετοχή: Εισιτήρια από 5€ & Δωρεάν παράλληλες δράσεις
Εισιτήρια:
Πρωινή ζώνη / On demand: 10€
Απογευματινή ζώνη / On demand: 10€
Βραδινή ζώνη / On demand: 5€
Ημερήσιο εισιτήριο / On demand: 15€
Τριήμερο εισιτήριο / On demand: 25€
Προπώληση: από 1η Απριλίου στo Viva.gr

*Τα δωρεάν εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες και το “Ars Electronica Animation Festival 2020 On Tour”  δεν περιλαμβάνονται στο on demand πρόγραμμα.

**Για τεχνική υποστήριξη που αφορά τις υπηρεσίες της πλατφόρμας και τα on demand video μπορείτε να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα Πέμπτη-Παρασκευή 10.00-17.00 και Σάββατο-Κυριακή 12.00-14.00: 210 9984920 & 210 9984882. Για θέματα που αφορούν την αγορά εισιτηρίων επικοινωνείτε με τη Viva.

Περισσότερες πληροφορίες: www.athens-science-festival.gr