Google My Business | Παρασκευή 02 Απριλίου 2021

Παρασκευή, 02 Απρ 2021 από 12:00 - 13:00

Εκδήλωση

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα “ Google My Business”.

Το Google My Business λειτουργεί σε συνδυασμό (ιδανικά) με το website μας, δίνοντας στην επιχείρησή μας Local παρουσία. Οι πληροφορίες που μπορούμε να καταχωρήσουμε σχετικά με την επιχείρησή μας εμφανίζονται στην Αναζήτηση της Google και στους Χάρτες της.

- Με το Google My Business προβάλλεστε στους πιθανούς και ήδη υπάρχοντες πελάτες σας.

- Με έναν λογαριασμό Google My Business αποκτάτε περισσότερα από μια καταχώριση επιχείρησης. Με το δωρεάν Εταιρικό προφίλ σας, μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα με πελάτες στην Αναζήτηση και τους Χάρτες Google.

- Μπορείτε να δημοσιεύετε φωτογραφίες και προσφορές στο προφίλ σας, για να δείχνετε τι είναι αυτό που κάνει μοναδική την επιχείρησή σας και να προσφέρετε στους πελάτες λόγους να σας επιλέγουν κάθε φορά.

- Οι πελάτες σας είναι έτοιμοι να έρθουν σε επαφή τηλεφωνώντας, στέλνοντας μήνυμα ή αφήνοντας κριτικές. Τώρα, με περισσότερους τρόπους συναλλαγών, μπορείτε να αυξήσετε τον όγκο των εργασιών σας.

Δεν πρόκειται για μια απλή τοπική καταχώριση. Το δωρεάν Εταιρικό προφίλ σάς δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τον τρόπο με τον οποίο η επιχείρησή σας εμφανίζεται στην Αναζήτηση και τους Χάρτες της Google.

Σύμφωνα με τους καταναλωτές, οι επιχειρήσεις που απαντούν σε κριτικές είναι 2 φορές πιο αξιόπιστες από τις επιχειρήσεις που δεν απαντούν ή διαγράφουν τις κριτικές.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Live Streaming Training | 2 Απριλίου 2021

Δείτε το Live Streaming ΕΔΩ