Train Your Brain | Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Παρασκευή, 21 Μάι 2021 από 17:30 - 20:30

INNOVATHENS

Εκδήλωση

Το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα το Train Your Brain (Καλές Νοητικές Συνήθειες).

Αλήθεια θα σας ενδιέφερε να είσαστε πιο ανθεκτικοί σε ό,τι σας συμβαίνει; Να αντιδράτε καλύτερα στις καταστάσεις, που απαιτούν λύσεις και γρήγορες αποφάσεις τόσο στην επαγγελματική σας ζωή, όσο και στην προσωπική;

Να μη νιώθετε αβεβαιότητα για κάθε βήμα σας, κάθε σκέψη σας και η απόδοσή σας να συμβαδίζει με το maximum των δυνατοτήτων σας;

Η έρευνα στην αποτελεσματική σκέψη και στην ευφυή συμπεριφορά δείχνει ότι υπάρχουν μερικά αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά σε αυτούς, που χαρακτηρίζουμε ως αποτελεσματικούς και επιτυχημένους ανθρώπους. Όχι μόνο εργάζονται σκληρά, αλλά έχουν εκπαιδεύσει και το μυαλό τους να έχει καλές νοητικές συνήθειες, ώστε να χρησιμοποιούν το maximum των δυνατοτήτων τους.

Μαζί θα ανακαλύψουμε πως μπορούμε και εμείς να εκπαιδεύσουμε τον εγκέφαλό μας, να χτίσουμε νέες καλές νοητικές συνήθειες, που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε και να αναπτύξουμε νέες δεξιότητες.

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουμε πως με απλές και καθημερινές πρακτικές και στρατηγικές μπορούμε να «εκπαιδεύσουμε» τον εγκέφαλό μας να αποκτήσει καλές νοητικές συνήθειες, που θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε την αριστεία στην επαγγελματική μας άλλα και στην προσωπική μας ζωή.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλους όσοι έχουν τη θέληση να αποκτήσουν νέες καλές νοητικές συνήθειες και αποτελεσματική σκέψη.

Θεματολογία Εισήγησης

Brain Facts

Μοντέλο Επικοινωνίας Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού

Τι είναι μια συνήθεια

Πώς χτίζω μια νέα συνήθεια

Καλές Συνήθειες του Νου

-Τι κάνουν οι ευφυείς άνθρωποι

-Τι μπορώ να κάνω εγώ (Καλές πρακτικές & Δημιουργία Στρατηγικών)

Πώς θα ενισχύσετε τη δύναμη του εγκεφάλου σας

Κόστος συμμετοχής: 40€

 

Εισηγήτρια: 

Κάσδαγλη Ειρήνη

Professional Certified NLP & Life Coach, Founder & Owner of 365 Evolution Lab

Τα τελευταία 13 έτη εργαζόμουν σε μεγάλη Ασφαλιστική Εταιρεία, αρχικά στη Διεύθυνση Προσωπικού, στο Τομέα Εκπαίδευσης και τα τελευταία 5 έτη στην Υποδιεύθυνση Εκπαίδευσης Πωλήσεων. Πιστεύω στη δύναμη της γνώσης και της καθημερινής εξέλιξης. Το 2019 τόλμησα να ονειρευτώ και να βάλω νέους στόχους. Απέκτησα νέες γνώσεις και δεξιότητες και έκανα τους στόχους μου πραγματικότητα.

Δημιούργησα τη 365 Εvolution Lab με όραμα την καθημερινή μας εξέλιξη. Το μυαλό μας, το σώμα μας είναι ένα εργαστήριο (lab) που κάθε μέρα (365) μπορεί να εξελιχθεί (evolution). Ο καθένας μας μπορεί να πιστέψει στον εαυτό του, να αναπτύξει νέες δεξιότητες, νέες καλές συνήθειες, να απαλλαχθεί από φόβους και φοβίες και όποιες περιοριστικές πεποιθήσεις τον εμποδίζουν να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει να είναι. Κάθε μέρα είναι μία νέα ευκαιρία να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.