Urban Athens Festival | Πυξ Λαξ – «Τι Είναι Αυτό Που Μας Ενώνει;» Tour 2021| Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Τετάρτη, 30 Ιουν 2021 από 21:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Urban Athens Festival

Πυξ Λαξ

«Τι Ειναι Αυτο Που Μας Ενωνει»

Tour 2021

Συμμετέχει Η Joanna Drigo

 

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια.

Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες.

10 χρόνια μετά την πρώτη επανένωσή τους, μετά από αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και τη θρυλική συναυλία στο ΟΑΚΑ οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να μας υπενθυμίσουν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική. Όπως άλλωστε επισημαίνει ο έγκριτος μουσικογράφος Γιώργος Χαρωνίτης σε άρθρο του στο Αθηνόραμα:

«Οι Πυξ Λαξ πέτυχαν να περάσουν φυσικά το rock feeling στα γεμάτα αλήθεια τραγούδια τους και να πιάσουν τα αισθήματα του κοινού τους σε πλατιά γκάμα: από τον ανήσυχο πιτσιρικά των ’90s έως τον καφετζή της γειτονιάς.» Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα εξαιρετικό άλμπουμ «αφιέρωμα» που περιλαμβάνει είκοσι τραγούδια συνολικά. Ένα άλμπουμ αναδρομή στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια που μας έχουν οδηγήσει και που όσοι ακολουθούν και αγαπούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια, σίγουρα θα το εκτιμήσουν και θα το αγαπήσουν από την αρχή.

Οι Πυξ Λαξ…με γροθιές και με κλωτσιές μας προσκαλούν για ακόμη μια φορά στη γιορτή τους για να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε και να ονειροπολήσουμε παρέα, όπως παλιά.

Πληροφορίες: 

Τιμές Εισιτηρίων

Από 12€

Προπώληση: viva.gr 

Δεν θα λειτουργούν τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας, η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Η συναυλία διατίθεται και σε live streaming. Πατήστε ΕΔΩ

Κάθε κωδικός εξαργυρώνεται μια φορά και ισχύει για τη διάρκεια της συναυλίας.

* Για να διαβάσετε τους όρους εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ.

** Για να ενημερωθείτε σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πατήστε ΕΔΩ.