Off The Hook Festival | Παρασκευή 3 & Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Παρασκευή, 03 Σεπ 2021 - Σάββατο, 04 Σεπ 2021

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Το Off The Hook Festival επιστρέφει... και γίνεται Hybrid!

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό συναντιούνται στην σκηνή της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου, συστήνοντας το Off The Hook Live και υπόσχονται όλες τις συναυλιακές συγκινήσεις που έχουμε στερηθεί εδώ και καιρό.

Ταυτόχρονα τα Off The Hook Secret Gigs, δίνουν σε πολύ λίγους τυχερούς την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγαπημένους εγχώριους καλλιτέχνες σε ultra exclusive ζωντανές εμφανίσεις, μέσω της πλατφόρμας What’s Up Experiences.

Το #offthehookfestival δεν έχει έρθει για να δείξει τον δρόμο, αλλά να αφήσει τον ίδιο τον κόσμο να το κάνει! Φιλοδοξία  και όραμα η καθιέρωσή του ως το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της αγαπημένης  μας  κουλτούρας! Το πρώτο βήμα έχει ήδη επιτευχθεί.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της ιστορίας και να ζήσετε την απόλυτη  Off The Hook εμπειρία, σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη εκδοχή της.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.offthehook.gr

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου

• Bloody Hawk

• Novel 729

• Shahmen (USA)

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου

• Μικρός Κλέφτης

• Country Dons (UK)

• Downtown

*** Διατίθεται πολύ περιορισμένη ποσότητα εκπτωτικών διήμερων εισιτηρίων, σε συγκεκριμένες θέσεις που θα λειτουργήσουν μόνο για τους κατόχους των εν λόγω εσιτηρίων.

*** Τα εισιτήρια διημέρου, θα σκαναριστούν με σύστημα barcode (όπως όλα) και θα αντικατασταθούν κατά την είσοδο στον χώρο με βραχιολάκια "Off The Hook 2-days pass" τα οποία ΔΕΝ μεταβιβάζονται σε άλλον κάτοχο. Σε περίπτωση που το βραχιολάκι είναι κατεστραμμένο, κομμένο ή έχει χαθεί, και το εισιτήριό σας έχει ήδη σκαναριστεί βάσει του συστήματος ελέγχου, το προσωπικό ασφαλείας δύναται να απαγορεύσει την είσοδό σας στον χώρο της συναυλίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

• Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του. Την ημέρα της συναυλίας δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στον χώρο.

• Τα εισιτήρια μπορούν να δεσμεύονται ως μονά (μονά καθίσματα στο πλάνο), διπλά (δυάδες, διπλανά καθίσματα στο πλάνο) και τραπέζια τεσσάρων ατόμων.

• Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή, για επικύρωση και είσοδο στον χώρο.

• Ισχύουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αναγράφονται πάνω στο εισιτήριο και στους όρους χρήσης.

Παρακαλούνται οι θεατές ΑμΕΑ με αμαξίδιο να δεσμεύουν θέσεις στο διάζωμα Γ1 το οποίο έχει ειδική διαμόρφωση για εύκολη πρόσβαση.

Η συναυλία διατίθεται και σε livestreaming. Πατήστε ΕΔΩ.

Κάθε κωδικός εξαργυρώνεται μια φορά και ισχύει για τη διάρκεια της συναυλίας.

* Για να διαβάσετε τους όρους εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ.

** Για να ενημερωθείτε σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πατήστε ΕΔΩ.