Events on Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022

Λίστα Εκδηλώσεων

INNOVATHENS Membership

Πέμπτη, 09 Δεκ 2021 - Παρασκευή, 09 Δεκ 2022

Γίνε μέλος του INNOVATHENS!

Μοναδικά προνόμια, πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και μεγάλες προσφορές για όλο το έτος

Για ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς

Το INNOVATHENS Membership είναι η νέα υπηρεσία του Κόμβου καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για μια ετήσια συνδρομή που εξασφαλίζει στα μέλη αποκλειστικά προνόμια σε προγράμματα και δράσεις για την αυτοβελτίωσή τους καθώς και για την απόκτηση ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων σε διάφορα πεδία της ψηφιακής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.

Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση στην ελληνική και διεθνή αγορά, σε ομάδες εργαζομένων/στελεχών επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την καριέρα τους αλλά και σε νέους που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, premium workshops, εξειδικευμένο coaching από έμπειρους επαγγελματίες, networking events και ειδικές επιπλέον παροχές.

Culture is Athens | Το νέο app του Δήμου Αθηναίων με όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις εκδηλώσεις και τους χώρους πολιτισμού

Παρασκευή, 08 Ιουλ 2022 - Σάββατο, 31 Δεκ 2022

Culture is Athens: Ο πολιτισμός της Αθήνας με ένα “κλικ” στην οθόνη μας

Κ. Μπακογιάννης: «Μέσω του Culture is Athens, φέρνουμε τους Αθηναίους και τους επισκέπτες πιο κοντά στην πλούσια πολιτιστική δράση της πόλης»

 

Στη διάθεση των Αθηναίων και των επισκεπτών της πόλης, βρίσκεται από σήμερα η δωρεάν εφαρμογή (app) του Δήμου Αθηναίων Culture is Athens, για κινητά και τάμπλετ, καθώς και το αντίστοιχο portal με όλες τις πληροφορίες για τις δράσεις και εκδηλώσεις πολιτισμού, που διοργανώνει ο δήμος και οι φορείς του. Το νέο αυτό ψηφιακό εργαλείο, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση -από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή τους- στο πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα του δήμου που “ξεδιπλώνεται” στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης.

Digital Transformation Workshop | 22 - 24 Νοεμβρίου 2022

Τρίτη, 22 Νοε 2022 από 17:00 - Πέμπτη, 24 Νοε 2022 εώς 21:00

Σ’ αυτό το εργαστήριο, θα αποκτήσετε τις τεχνικές και διοικητικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να γίνετε ένας επιτυχημένος μάνατζερ στο πεδίο του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Το πρόγραμμα προσφέρει μια ολιστική επισκόπηση της ψηφιακής βιομηχανίας, παρέχοντας στους συμμετέχοντες τις βασικές γνώσεις σε σημαντικές τεχνολογίες αιχμής, όπως την Τεχνητή Νοημοσύνη, τα Big Data, την τρισδιάστατη εκτύπωση, το IoT, το Blockchain, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και πολλά άλλα.

Μέσω του προγράμματος θα κατανοήσετε τις αλλαγές στο επιχειρηματικό περιβάλλον που υποστηρίζονται από τα τμήματα IT και θα μάθετε πώς να δημιουργείτε αξία για το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα. Επίσης, στο τέλος του εργαστηρίου, θα παρουσιαστούν case studies ‘’θετικών’’ και ‘’αρνητικών’’ παραδειγμάτων.

Deep Dive in Gaming | 24 & 25 Νοεμβρίου 2022

Πέμπτη, 24 Νοε 2022 - Παρασκευή, 25 Νοε 2022

Η Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων και η Skills Ltd. σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη διημερίδα/Hackathon «Deep Dive in Gaming», που θα πραγματοποιηθεί στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2022 στην Τεxνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε και να σκεφτείτε κριτικά, να συμμετέχετε σε εργαστήρια αλλά και να μοιραστείτε την προσωπική σας εμπειρία - θεωρητική ή πρακτική – όσον αφορά στην παιχνιδοποίηση της εκπαίδευσης ενηλίκων.