Events on Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Λίστα Εκδηλώσεων

ΑΚΥΡΩΣΗ συναυλίας - αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο | Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

Πέμπτη, 27 Αυγ 2020 από 21:00 - Παρασκευή, 28 Αυγ 2020 εώς 0:00

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας τους τελευταίους μήνες, στις πολλαπλές ακυρώσεις καλλιτεχνικών γεγονότων καθώς και στην αδυναμία όλων μας να προβλέψουμε τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες, αποφασίσαμε την αναβολή της συναυλίας “Έπειτα από το μεγάλο μπουμ”,  το  αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο που είχε προγραμματιστεί στην Τεχνόπολη στις 27 Αυγούστου.

 

Όλοι στεκόμαστε αμήχανοι, μπροστά στις εξελίξεις και γι΄ αυτό προβληματιστήκαμε πολύ για το τι θα έπρεπε να κάνουμε. Τελικά μέσα στο κλίμα της εξέλιξης της πανδημίας καθώς και της ακύρωσης πολλών καλλιτεχνικών γεγονότων από θεσμικούς φορείς, κυριάρχησε η άποψη πως μια γιορτή δεν πρέπει να γίνει σε ατμόσφαιρα αμηχανίας και φόβου  και γι΄ αυτό αναβάλλουμε τη συναυλία με την ελπίδα ότι θα συναντηθούμε σε καλύτερες μέρες. 

 

Ευχαριστούμε πολύ την Τεχνόπολη για τη διάθεσή της να φιλοξενήσει την εκδήλωση.

 

Πληροφορίες για τις επιστροφές εισιτηρίων: 

Όσοι έχετε αγοράσει  τα εισιτήριά σας με κάρτα, τα χρήματα θα επιστραφούν στην κάρτα σας τις ερχόμενες ημέρες, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία περαιτέρω ενέργεια.

Όσοι έχετε αγοράσει τα εισιτήριά σας  με μετρητά από συνεργαζόμενο κατάστημα viva, παρακαλούμε να αποστείλετε στοιχεία τραπέζης (IBAN, Τράπεζα, Δικαιούχο) και αριθμό παραγγελίας στο email: cricospr@gmail.com , ώστε να επιστραφούν τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

Βασίλης Λέκκας | Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Παρασκευή, 28 Αυγ 2020 από 21:00 - Σάββατο, 29 Αυγ 2020 εώς 0:00

O Βασίλης Λέκκας στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ο Βασίλης Λέκκας έρχεται στην Τεχνόπολη με μια μουσική παράσταση η οποία στηρίζεται σε επιλογές από την συνεργασία του με τους σημαντικότερους συνθέτες του τόπου μας, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης,  ο Γιάννης Μαρκόπουλος, αλλά και εξίσου σημαντικές στιγμές από τις συνεργασίες του, με τους Γιάννη Σπάθα, Γιώργο Τρανταλίδη, Bασω Αλλαγιάννη, Μιχάλη Κουμπιό και από την τελευταία του δουλειά με  τον Γιώργο Καζαντζή. Πέρα από την αναφορά στους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, η παράσταση συγκεντρώνει και το έργο σπουδαίων ποιητών και στιχουργών. Ο Βασίλης Λέκκας με το δυναμικό λυρισμό της ερμηνείας του, την ειλικρίνεια και την επαναστατικότητα της έκφρασης του, την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία του αλλά και την θεατρική εμπειρία που φέρει, υπόσχεται μια μουσική διαδρομή που θα μας καταστήσει κοινωνούς της έντασης και της συγκίνησης μουσικών έργων που εντάσσονται  στη νεότερη μυθολογία του τόπου μας.