Events on Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Λίστα Εκδηλώσεων

INNOVATHENS Academy | 2 - 23 Νοεμβρίου 2020

Δευτέρα, 02 Νοε 2020 - Δευτέρα, 23 Νοε 2020

Θέλεις να γίνεις guru στο Digital Marketing; Δεν πρόλαβες αυτό το μήνα; Το INNOVATHENS σου δίνει ακόμα μία ευκαιρία και τον Νοέμβριο! 

*Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Νοέμβριος 2020 - Digital Marketing

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, μετά την ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση που είχε το INNOVATHENS Academy τον Οκτώβριο, επαναλαμβάνει και τον Νοέμβριο τον κύκλο αφιερωμένο στο Digital Marketing, με εισηγητή τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο. 

Ανακοίνωση νέων μέτρων για τη λειτουργία Τεχνόπολης | 03 Νοεμβρίου – 03 Δεκεμβρίου

Τρίτη, 03 Νοε 2020 - Πέμπτη, 03 Δεκ 2020

Στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η Τεχνόπολη θα παραμείνει κλειστή το μήνα Νοέμβριο. Ωστόσο, θα συνεχίσει να παράγει ένα πλούσιο πρόγραμμα ψηφιακών εκδηλώσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις εκπαιδευτικές δράσεις του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου και του Innovathens στο www.athens-technopolis.gr 

Η Τεχνόπολη δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ξεναγηθούν στους εξωτερικούς χώρους του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου αποκλειστικά σε ολιγομελείς ομάδες, κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2130109325. 

Επίσης, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από το πωλητήριο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.gasmuseum.gr

INNOVATHENS free workshops | 6 - 27 Νοεμβρίου 2020

Παρασκευή, 06 Νοε 2020 - Παρασκευή, 27 Νοε 2020

Τι θα γίνει αν δοκιμάσουμε να σκεφτούμε ελαφρώς… διαφορετικά; Ποια τα οφέλη και ποιες οι προκλήσεις στη διαδοχή μιας επιχείρησης; Πώς διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά μια κρίση; Και ποια η κατάσταση στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα και καινοτομία; Κάθε Παρασκευή του Νοεμβρίου, το INNOVATHENS δίνει όλες τις απαντήσεις!

*Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Νοέμβριος 2020

 Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σχεδίασε (και) για τον Νοέμβριο ένα σούπερ ενδιαφέρον και up-to-date εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες. Και αυτόν τον μήνα, λοιπόν, το INNOVATHENS προσκαλεί φοιτητές, επαγγελματίες, στελέχη, επιχειρηματίες αλλά και όποιον/-α θέλει να είναι ενήμερος/-η για τις εξελίξεις στην αγορά, να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα Free Workshops –πλέον μόνο – μέσω live streaming.

INNOVATHENS workshops | 9 - 24 Νοεμβρίου 2020

Δευτέρα, 09 Νοε 2020 - Τρίτη, 24 Νοε 2020

INNOVATHENS workshops

Θέλεις να είσαι πάντα up-to-date και εντός των αγορών market-in(g); Να μάθεις τα πάντα για το Digital Marketing; Να εκπαιδευτείς στο event management, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι και το τελικό στάδιο; Σε περιμένουμε στο INNOVATHENS! 

*Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Νοέμβριος 2020

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, έρχεται και το Νοέμβριο με τρία πολύ ξεχωριστά απογευματινά INNOVATHENS workshops που δεν θα θέλεις με τίποτα να χάσεις! Για να δούμε: