Events on Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Λίστα Εκδηλώσεων

INNOVATHENS Academy | 2 - 23 Νοεμβρίου 2020

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 - Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Θέλεις να γίνεις guru στο Digital Marketing; Δεν πρόλαβες αυτό το μήνα; Το INNOVATHENS σου δίνει ακόμα μία ευκαιρία και τον Νοέμβριο! 

*Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Νοέμβριος 2020 - Digital Marketing

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, μετά την ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση που είχε το INNOVATHENS Academy τον Οκτώβριο, επαναλαμβάνει και τον Νοέμβριο τον κύκλο αφιερωμένο στο Digital Marketing, με εισηγητή τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο. 

Ανακοίνωση νέων μέτρων για τη λειτουργία Τεχνόπολης | 03 Νοεμβρίου – 03 Δεκεμβρίου

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 - Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

Στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η Τεχνόπολη θα παραμείνει κλειστή το μήνα Νοέμβριο. Ωστόσο, θα συνεχίσει να παράγει ένα πλούσιο πρόγραμμα ψηφιακών εκδηλώσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις εκπαιδευτικές δράσεις του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου και του Innovathens στο www.athens-technopolis.gr 

Η Τεχνόπολη δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ξεναγηθούν στους εξωτερικούς χώρους του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου αποκλειστικά σε ολιγομελείς ομάδες, κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2130109325. 

Επίσης, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από το πωλητήριο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.gasmuseum.gr

INNOVATHENS free workshops | 6 - 27 Νοεμβρίου 2020

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 - Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Τι θα γίνει αν δοκιμάσουμε να σκεφτούμε ελαφρώς… διαφορετικά; Ποια τα οφέλη και ποιες οι προκλήσεις στη διαδοχή μιας επιχείρησης; Πώς διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά μια κρίση; Και ποια η κατάσταση στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα και καινοτομία; Κάθε Παρασκευή του Νοεμβρίου, το INNOVATHENS δίνει όλες τις απαντήσεις!

*Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Νοέμβριος 2020

 Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σχεδίασε (και) για τον Νοέμβριο ένα σούπερ ενδιαφέρον και up-to-date εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες. Και αυτόν τον μήνα, λοιπόν, το INNOVATHENS προσκαλεί φοιτητές, επαγγελματίες, στελέχη, επιχειρηματίες αλλά και όποιον/-α θέλει να είναι ενήμερος/-η για τις εξελίξεις στην αγορά, να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα Free Workshops –πλέον μόνο – μέσω live streaming.

INNOVATHENS workshops | 9 - 24 Νοεμβρίου 2020

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 - Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

INNOVATHENS workshops

Θέλεις να είσαι πάντα up-to-date και εντός των αγορών market-in(g); Να μάθεις τα πάντα για το Digital Marketing; Να εκπαιδευτείς στο event management, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι και το τελικό στάδιο; Σε περιμένουμε στο INNOVATHENS! 

*Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Νοέμβριος 2020

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, έρχεται και το Νοέμβριο με τρία πολύ ξεχωριστά απογευματινά INNOVATHENS workshops που δεν θα θέλεις με τίποτα να χάσεις! Για να δούμε: 

Digital Marketing Plan | Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 11:00

Digital Marketing Plan – Hands-on Workshop

Το Digital Marketing Plan αποτελεί πλέον ένα από τα κυριότερα στοιχεία για την διαδυκτιακή μας παρουσία και το ‘’χτίσιμο’’ του Brand μας. Κάθε μέρα εκατοντάδες Marketers στον κόσμο, επεξεργάζονται τα δεδομένα που μπορούμε να αντλήσουμε από το Digital κομμάτι του οργανισμού μας και τα αποτυπώνουν στο Marketing Plan τους.

Γιατί χρειάζομαι ένα Marketing Plan για την επιχείρησή μου;

– Για να μπορώ να προβλέπω αποτελέσματα για τα προιόντα ή τις υπηρεσίες μου,

– Για να είναι συγκεντρωμένα όλα τα στοιχεία για την ενοποιημένη εταιρική στρατηγική μας,

– Για να μπορούμε να προβλέψουμε και να διαφοροποιούμαστε από τον ανταγωνισμό και πάρα πολλά ακόμη…

Event Management | 23 - 24 Νοεμβρίου 2020

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 17:00 - Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 21:00

Περιγραφή προγράμματος

Σε αυτό το διήμερο πρόγραμμα (23 & 24.11.2020), οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στον στρατηγικό σχεδιασμό μίας εκδήλωσης, από την αρχική ιδέα έως και το τελικό στάδιο. Μέσα από μία αναφορά στις υπάρχουσες θεωρίες αλλά κεντρική θεματική τη μελέτη πραγματικών εκδηλώσεων, θα ειδικευθούν τόσο στην προετοιμασία όσο και στην υλοποίηση κάθε είδους εκδήλωσης. Ακολούθως, θα διδαχθούν τρόπους αποτίμησης της εκδήλωσης ώστε να μαθαίνουν από τυχόν λάθη τους και να αναπτύσσονται. Η διδασκαλία είναι εμπλουτισμένη με workshops και case studies, ώστε η εκπαίδευση να είναι απόλυτα ρεαλιστική. Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η άριστη κατάρτιση των συμμετεχόντων στο event management ώστε η εργασία τους να αποδίδει τα μέγιστα, στα πλαίσια της οικονομίας πόρων και χρόνου.